divendres, 30 de novembre de 2018

Les Germanes Besolí guardonades amb el Premi Porjecte Jove 2018

Dijous a la tarda es donaven els premis del Consell Comarcal del Baix Ebre. L'exposició Im-Perfectes de les Germanes Besolí va rebre el Premi Projecte Jove 2018. Un reconeixement al treball que fem als instituts de la comarca. 

Im-Perfectes és una exposició creada per denunciar els perills del cànon de bellesa actual. Molt prim, molt jove i de raça blanca, aquest estàndard arrastra a moltes noies a transtorns de la conducta alimentària com l'anorèxia o la bulímia.


El premi ens permetrà visitar més instituts del nostre territori. Seguirem conscienciant als nois i noies de que tots som perfectes per molt que la industria ens cree inseguretats per fer-nos grans consumidors dels seus productes.

Des d'aquí volem agrair a moltes persones i entitats que ens han ajudat molt en el nostre camí. Elles saben qui són. Però molt especialment a la Fundació Pere Mata i a les persones que col·laboren i treballen amb ella, per que és un plaer treballar amb professionals com ells.

Gracies al Consell Comarcal del Baix Ebre per confiar en nosaltres.


Im-perfectes es pot visitar a la Biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar, fins dimecres 5 de desembre, dia que ens visitaran els alumnes de l’institut Sòl de Riu.
Ja pots comprar els Contes de Muniatto a Amazon

TALLERES DE ESCRITURA ONLINE

Apúntate a mis talleres de escritura de www.portaldelescritor.com

TALLERES TRIMESTRALES
Matrícula abierta cada tres meses::
15 de Enero / 15 de Abril / 15 de Julio /15 de Octubre


TALLERES DE TRES QUINCENAS
Matrícula abierta cada seis semanas:
15 de Enero / 1 de Marzo / 15 de Abril / 1 de Junio / 15 de Julio / 1 Septiembre / 15 de Octubre / 1 Diciembre