Llibre ARBREDA EBRENCA, 2010

Amb aquest llibre, el qual podríem significar com a tercer d’una col·lecció incipient però amb futur, volem continuar donant forma als pensaments i tot allò que significa pels autors i autores que ens aporten els seus treballs i les seves vivències relacionats, sempre amb un territori i com a eix vertebradó, amblo riu Ebre.

En aquest cas i sumant-nos tots: escriptors, organitzadors, i un cop més en Octavi Serret,nosaltres com a Editorial hem emmotllat el treball de moltes persones amb una forta il·lusió en donar a conèixer la trobada d’autors ebrencs al Matarranya.I salvant que en cas de ser un autor no pròpiament dit del territori, però si relacionat d’una o altra forma, o si més no entregat de cor al que representa el mot “ebrenc”. 

Si varem iniciar el recorregut amb lletres de casa, "antologia de poetes ebrencs" al Serretblog i el següent fou "il·lusions i incerteses", primera novel·la col·lectiva en català convocada al Serretblog,ara amb "l’arbreda ebrenca", recull de relats,pretenem oferir-vos un llibre on, 55 autors i autores de l’Ebre, us ofereixen els seus escrits, en forma de narrativa, poemes, contes i fins i tot un haikú. 

El que vol representar uns sentiments per una terra que a ningú deixa indiferent. En aquest cinquè any de convocatòria volem felicitar als organitzadors per l’iniciativa i la possibilitat de que tants escriptors puguin participar-hi i entre tots haurem de pensar en millorar per propers anys, el contingut i si més no la filosofia d’aquestes trobades, però d’això ja tindrem temps per afrontar-ho. Que gaudeixin d’aquesta obra i que aquests escriptors i escriptores ens sedueixin amb els seus escrits i nosaltres, entre tots, el que volem fer és donar forma a aquests llibres, i que com molt bé va dir en el seu dia, Artur Quintana, es converteixin poc a poc en la col·lecció paraula ebrenca.
 March Editor

INFORMACIÓ ADICIONAL

Idioma: Català
Gènere: Relats d'arbres
Autor: Ebrencs i matarranyencs (VV/AA)
Editorial: March Editor
ISBN 9788496638716
Any edició 2010
Tapa: Rústica
Pàg: 185ON COMPRAR EL LLIBRE

Llibreria Serret (Vall-de-roures)
Llibreria Viladrich2 (Tortosa)
AUTORS DE «ARBREDA EBRENCA»

Francesca Aliern, Roser Amills, Pedro J. Bel, Teresa Bertrán, Olga Besolí, Rossend Bonnas, Àlvar Caixal, Anna Canalda, Tomás Camacho, Ginger Cayenna, Jesús Carbó, Jaume Carbón, Baltasar Casanova, Jordi Cervera, Fede Cortés, Blanca Deusdad, Gloria Fandos, Raquel Ferràs, Juanma Garcia, Josep Garriga, Pilar Garriga, Mª Lluïsa Gascón, Juan Carlos Gil, Cristina Giner, Josep Gironès, Josep Miquel Gràcia, Albert Guiu, Josep Igual, Mª Josep Margalef, Montserrat Medalla, Juli Micolau, Marta Momblant, Cinta Moreso, Josefina Motis, Cinta Mulet, Laura Mur, MªRosa Nogué, Neus Pallarés, Jordi Pijoan, Mar Puchol, Lluis Rajadell, Joan Reverté, Ignasi Revés, Xulio Ricardo, Antònia P. Ripoll, Alfred Sala, Carles Sancho, Teresa Sanz, Montse Solé, Andreu Subirats, Ester Suñe, Jesús Mª Tibau, Teresa Tort, Coia Valls i Roser Vernet


Ja pots comprar els Contes de Muniatto a Amazon

TALLERES DE ESCRITURA ONLINE

Apúntate a mis talleres de escritura de www.portaldelescritor.com

TALLERES TRIMESTRALES
Matrícula abierta cada tres meses::
15 de Enero / 15 de Abril / 15 de Julio /15 de Octubre


TALLERES DE TRES QUINCENAS
Matrícula abierta cada seis semanas:
15 de Enero / 1 de Marzo / 15 de Abril / 1 de Junio / 15 de Julio / 1 Septiembre / 15 de Octubre / 1 Diciembre

TALLERES DE LECTURA ONLINE