dimarts, 14 d’abril del 2015

Agenda Literària de Sant Jordi

Dimecres, 15 Abril


A les 19:00 em reuniré amb els lectors «Pols de Roses» en el Club de Lectura de Teatre de la Biblioteca Marcel·li Domingo de Tortosa per comentar la meva obra. 




Dissabte, 18 Abril


A les 12:00 del migdia, les Germanes Besolí i Muniatto Xou presentarem els nous Contes de Muniatto, ara bilingües, a la Fira Literària Cid i Mulet de Jesús (a l'espai de la pèrgola). Allí tindrem durant tot el dia un estand on podreu comprar xapes, camisetes i Contes de Muniatto, que us signarem i dedicarem amb molt de gust.

Diumenge, 19 Abril
Durant tot el matí estaré a l'estand d'Onada Edicios de la Fira del Llibre de Vinarós signant Contes de Muniatto, a més de fer una petita presentació dels nous contes bilingües




Dimecres, 23 Abril - SANT JORDI

MATÍ
Durant tot el matí em podreu trobar a la botiga CREU de Tortosa (C/Sant Ildefons, 3), venent i signant Contes de Muniatto, a més de xapes, camisetes i polseres...

Per l'altra banda, podeu adquirir tots els productes de Muniatto a la Fira de Sant Jordi del Carrer de la Rosa. L'il·lustradora dels contes, l'Ester, estarà tot el matí.


MIGDIA

Al migdia, de 13:30 fins a 14:30, em podreu trobar a la Fira de Sant Jordi del Carrer de la Rosa, a la taula dels escriptors de la Biblioteca de Tortosa, signant tots els Contes de Muniatto que em porteu.

TARDA

A la tarda, les Germanes Besolí estarem al Centre Jujol dels Pallaresos fent el Contacontes dels Contes de Muniatto per a tots els xiquets i xiquetes del poble. Ens ho passarem tan bé!



Del 22 Abril al 3 Maig
Durant tots aquests dies podreu adquirir els Contes de Muniatto a l'estand d'Onada Edicions de la Fira del Llibre de València.

Ja pots comprar els Contes de Muniatto a Amazon

TALLERES DE ESCRITURA ONLINE

Apúntate a mis talleres de escritura de www.portaldelescritor.com

TALLERES TRIMESTRALES
Matrícula abierta cada tres meses::
15 de Enero / 15 de Abril / 15 de Julio /15 de Octubre


TALLERES DE TRES QUINCENAS
Matrícula abierta cada seis semanas:
15 de Enero / 1 de Marzo / 15 de Abril / 1 de Junio / 15 de Julio / 1 Septiembre / 15 de Octubre / 1 Diciembre